"Meer en beter doen met minder, doelmatige bedrijfsondersteuning in 7 stappen"

Overheidsorganisaties moeten voortdurend meer doen met minder middelen

De burger mag daarbij weinig van de bezuinigingen merken.

Hiermee komt de interne organisatie onder druk te staan om de bezuinigingen toch te realiseren. Vaak wordt in de ondersteunende sector, ook wel “overhead” genoemd, de kaasschaaf gehanteerd. Dit leidt zelden tot een duurzame en bevredigende oplossing.

Dit boek biedt praktische handvatten om te komen tot een hernieuwde visie op ondersteunende processen. Het bevat een stappenplan voor de inrichting van een blijvend doelmatige bedrijfsondersteuning.

Het is geschreven voor de strategische top van overheidsorganisatie die zich voor herbezinning op de ondersteuning in de eigen organisatie gesteld zien. Daarnaast kan het een leidraad zijn voor hogeschoolstudenten P&O en Facility Management bij hun visievorming op doelmatig inrichten van organisaties.

Loes Bult is eigenaar van het advies- en interim-managementbureau Luzis. Zijn adviseert organisaties op het gebied van doelmatig werken. Door de ervaring, opgedaan tijdens vele opdrachten, is het idee voor dit boek ontstaan.

Het boek bestellen

Stuur mij een email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van elk verkocht boek wordt 2 eruo gedoneerd aan de Be-more foundation. www.bemore.nl

Contact

Luzis Organisatieontwikkeling & Interimmanagement

Pijlkruidvaart 14 2724 VE Zoetermeer

Tel: 06-14384339  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.